Afspraak of vragen? | 06 - 52427336 | melissa@oefentherapiesmit.nl

Werkzaam in Hoevelaken en Leersum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-52427336

Specialisaties:

Melissa is in 2004 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht.
Daarna is zij zich gaan specialiseren in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en werkt ze o.a. volgens de methode van Cecile Röst.
Ook heeft ze de Cyriax-scholing gevolgd op het gebied van lage rugklachten, nek/schouderklachten, artrokinetische bewegingsketens en stabiliteitsverhoging m.b.v. een oefenbal. Daarnaast is ze opgeleid tot leefstijladviseur van de Beweegkuur.
Wekelijks geeft zij de cursus “Fit na de bevalling” waarbij bevallen vrouwen in groepsverband werken aan het activeren van buik, rug en bekkenbodemspieren, maar ook aan het verbeteren van conditie, algehele spierkracht, belastbaarheid en goed bewegen.
In 2008 heeft zij de opleiding Physical Rehabilitation Trainer afgerond aan de International Academy for Sportscience, de nadruk ligt hier op de actieve revalidatie en verhoging van belastbaarheid.
Melissa heeft zich als laatste bijgeschoold als Slaapoefentherapeut en is aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn en ParkinsonNet.
Tijdens haar werk begeleid ze regelmatig 3e en 4e jaars stagiaires oefentherapie Cesar.
Daarnaast neemt ze deel aan verschillende multidisciplinaire overleggroepen, o.a. gericht op COPD/ Longzorg, zwangerschap en bekkenoefentherapie.

 “Oefentherapie Cesar heeft ervoor gezorgd dat de laatste 9 weken van mijn zwangerschap een stuk draaglijker waren! De behandelingen gaven veel verlichting, waardoor ik de laatste loodjes beter doorgekomen ben.” – vrouw, 29 jaar, bekkenklachten

Hoevelaken
Hogebrinkerweg 15a

3871KM Hoevelaken

Leersum
Meester Bosweg 14

3956XH Leersum

Amerongen
Koenestraat 1a
3958 XD Amerongen