Afspraak of vragen? | 06 - 52427336 | melissa@oefentherapiesmit.nl

Werkwijze

Basisgedachte:

Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate. Het bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkelt zo zijn eigen houdings- en bewegingsgewoonten. Maar niet al die gewoonten zijn goed voor het lichaam. De basisgedachte van oefentherapie Cesar is dat er een optimaal houdings- en bewegingspatroon is en dit voor iedereen dit kan ontwikkelen via een gericht leerproces.

Bewegingen worden 'goed' genoemd als o.a. spieren daarbij optimaal samenwerken en daarbij de gewrichten op de juiste manier worden belast.

Oefentherapie is direct toegankelijk. Dit wil zeggen dat er geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig is.

Eerste Afspraak:

Tijdens de eerste behandeling wordt er een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek gedaan, zodat de oefentherapeut een duidelijk beeld krijgt van de pijnklachten, de houding en de manier van bewegen. Neem bij de eerste afspraak een geldig identiteitsbewijs mee en de verwijsbrief van de arts, als u deze heeft. Vanaf de afspraak daarna zullen de behandelsessies van start gaan. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de complexiteit van de klacht, maar vooral ook van de inzet van de patiënt zelf.

Gemaakte afspraken dienen bij verhindering, minimaal 24 uur vantevoren, te worden afgezegd, anders wordt deze bij u in rekening gebracht.

Wilt u dat wij contact met u opnemen om een eerste afspraak te maken klik hier!

 “Door Oefentherapie Cesar ben ik goed en vakbekwaam geholpen, waardoor ik nu zo goed als geen rugklachten meer ervaar.” – man, 39 jaar, lage rugklachten.

Hoevelaken
Hogebrinkerweg 15a

3871KM Hoevelaken

Leersum
Meester Bosweg 14

3956XH Leersum

Amerongen
Koenestraat 1a
3958 XD Amerongen